Активна понуда – станете наш клиент

Поедноставете го вашето работење, избегнете го непотребното губење на време и ангажирање на дополнителни ресурси.

За договори потпишани до 31.07.2020 а со важност од 01.07.2020, услугата за првите три месеци е со 50% попуст!

Во време кога сме соочени со глобална криза и голема неизвесност, сакаме да излеземе во пресрет на потребите на бизнисите во полесно справување и надминување на целата ситуација. За таа цел, нашата тековна понуда важи за сите кои ќе одлучат да ни се доверат нам со своите бизниси. Ве периодот до 31.07.2020 за сите нови склучени договори со нашата фирма, нудиме 50% попуст на првите три месеци од потпишаниот договор за сметководствени услуги.

За подетални информации Ви стоиме на располагање.
Повелете и закажете информативен состанок на кој ќе одговориме на сите ваши прашања и нејаснотии.

Email: maja.dimitrievska@damatkonsalting.mk

Телефон: +389 78 289 118